top of page
vselena4

КУПИЛИ BMW F10 535i! Новий ПРОЕКТ З НИЗУ РИНКУ

Хто давно на нас підписаний, то знає, що ми вже давно шукали BMW F10 535i під проєкт, оскільки у нас є Барабан це F30 328xi на Stage 3,

а F10 не вистачало, до того ж до того у нас був проект F11 525d.


У цьому проєкті ми особливо нічого не встигли зробити, тільки чіпонули, зробили мотор і продали, і ось нарешті настав час 535 бензину на N55, щоб розкрити тему Stage 1-2-3 і дооснащення на F10 на кшталт керма, приборок, мультимедій і т.д. Краєм ока ми поглядали варіанти на ринку!


Перший варіант ми дивилися в Ужгороді, вартість була 11500$.

Комплектація "Барабан" навіть не було партроників, але був світлий салон, на тачці ми навіть проїхалися для тесту, зробили комплексну діагностику, і після неї клієнт до нас записався на заміну ланцюгів N55! На машині було 275 000 кілометрів пробігу. Після заміни ланцюгів ціна на машину зросла і власник особливо не хотів її вже продавати. Був план перед чіпуванням залізти в двигун, щоб подивитися стан вкладишів, можливо, їх поміняти, також поміняти масло насос і тоді вже робити чіпи. У підсумку ми поїхали до Львова і тачка продовжувала кататися Ужгородом.


Якось краєм ока я побачив на AUTO.RIA ще одну F10 535i у Вінниці і ми вирішили поїхати її подивитися.

Зустрілися з власником авто і почали оглядати авто зовні, пробивати ЛКП. Тачку привезли не битою з Канади рік тому на момент 2023 року, по авто були зроблені в Канаді ТО, Ланцюги ГРМ, Масло, насос і прокладки. Власник виявився нашим підписником. Поки Діма оглядав авто зовні і пробивав її ЛКП, то я розглядав авто в салоні і спілкувався з власником. Після ми вирішили заїхати на сервіс, щоб зробити діагностику підвіски, подивитися на течі двигуна і подивитися наявність металевої стружки в масляному фільтрі.

У підсумку після довгого огляду авто ми вирішили її купувати! Приїхали в МРЕО, пройшли експертизу, поміняли гроші і успішно придбали автомобіль. На виїзді з міста заправили автомобіль і успішно приїхали до Львова...


Comments


Пост: Blog2_Post
bottom of page