top of page
vselena4

BMW G20 - ПРИГНАЛИ ІЗ США У 2024! На скільки вигідне авто? Як купити кота в мішку...

ОП ОП! Продовжуємо рубрику про пригін автомобілів з США, хто не знає, ми займаємося пригоном BMW з Америки і автопідбором по Україні!



Це автомобіль нашого менеджера, який він пригнав під відновлення і продаж. 

Історія купівлі авто: подивившись на наш відділ з пригону BMW з Америки, йому було цікаво як це, які плюси і він вирішив пригнати для себе авто, яке йому цікаво. Спочатку дуже хотілося пригнати BMW G30 540i на легендарному B58 моторі.


При виборі траплялося багато варіантів, майже місяць він торгував різні G30 540i, знаходячи не з сильним ударом і з хорошою ціною. За підсумком було прийнято рішення розширити перелік пошуку і було додано G20 330i і X3 G01 30i, було майже виграно G01, але доля не склалася і за кілька днів випали сім дуже цікавих варіантів, з яких третьою за рахунком була G20 330i.


За підсумком ми виграли синю G20 330i з пробігом 120 000 кілометрів за 15 300$, за фото був дуже крутий авто з мінімальними пошкодженнями.



Авто без урахування ремонту в Україні стало в суму 27 000$. Під час купівлі авто на фото аукціону було видно з пошкоджень лише задній бампер, але насправді на додачу до заднього бамперу було виявлено притертість переднього бамперу та переднього крила.


Сумарно автомобіль з моменту покупки до того як доставили на сервіс вийшло рівно 3 місяці. Коли зустрічали автомобіль і хотіли запустити, для того щоб з'їхати з евакуатора, то капот не відкрився і довелося прикурювати з багажника, тачка успішно завелася і заїхала на територію автосервісу. (Причиною не відкривання капота була проблема в тому що він просто закис)


 

Коли розібрали задню частину, пошкодження не були дуже страшними. З неприємного, що вилізло це абсорбер парів палива вартістю 500$. Гума була в поганому стані, хоча автомобіль був повнопривідним.


 

За підсумком ми маємо: лот був куплений не дешево так як передбачалося що він з мінімальним ударом, але по приїзду було виявлено деякі моменти.


Стан салону: був гідний, але були видно потертості на підлокітниках. 

Комплектація: М-пакет, чорний салон, мертві зони, бездротова зарядка, виграшний колір, люк і багато іншого. 



Автомобіль змусив свого нового власника понервувати, але загалом з його слів купівля Американських авто і подальші дії з автомобілем дуже цікаві.


 

Більш детально дивіться на YouTube - https://youtu.be/HtRXnN-qDmE?si=w7aDKnIvLkgZQ-7t 


Пригін BMW або Mini Cooper з США - https://t.me/prigon_bmw_usa_garage_racer 

АВТОПІДБІР BMW або Mini Cooper по Україні - https://t.me/autopodbor_garage_racer 





Comments


Пост: Blog2_Post
bottom of page