top of page
vselena4

Скільки вийшла BMW G30 540i у 2024 році? Потрапили в бюджет клієнта?

ОП ОП! Сьогодні у нас стаття про пригін BMW G30 540i з США! Хто не знає ми займаємося пригоном BMW і MINI з Америки і також автопідбором по Україні.



Запит клієнта: G30 540i від 2017 до 2019 року, бажано задній привід, з ремонтом, бюджет до 40$, чорний колір авто і салону, пробіг до 70 000 км + М-пакет.


 

Коли почався пошук, то G30 540i на ринку коштували досить дорого, ціни йшли за 20$.



Першим варіантом була біла G30, яка не підійшла ще до торгів, оскільки ціна була дорожчою за наш бюджет.


Другим варіантом була каламутна G30, яка кілька разів виставлялася на торги.


Третій варіант вже була наша G30, яку ми виграли за 17100$.


Ціна авто без ремонту в Україні, з усіма платежами, сертифікацією, постановкою на облік, податками, але без урахування ремонту вийшла 33000$.


 

Авто було куплено в темно-сірому кольорі на чорному салоні (клієнта це повністю влаштовувало), в М-пакеті, з пробігом 100 000 кілометрів, з плюсів авто було 2019 року випуску, на повному приводі, на дуже хорошій комплектації.


 

Пошкодження авто: безпека не стріляла, удар був у задню частину де було пошкоджено крило, зачеплено багажник, бампер і ліхтар.


Вартість ремонту: фарбування і заміна чверті заднього лівого крила (мінялася не вся чверть, а тільки зовнішня фільонка) - в сумі це обійшлося 5000$. Власник одразу прийняв рішення встановити задні рестайлінгові ліхтарі, задній бампер і дифузор, а також було проведено повне технічне обслуговування, включно із заміною всіх рідин, мастила в коробці, двигуні, роздачі, редукторах, гальмівну рідину, салонні, масляні та повітряні фільтри. При діагностиці авто було виявлено: еластичну муфту в поганому стані (вона мала не великі надриви). Після проведених робіт авто було у відмінному стані та було готове для експлуатації власником. 


Комплектація салону: безключовий доступ, чорний колір спортивного салону, М-кермо, підігріви, вставки дерева, музика Bowers&Wilkins, звичайна приладова панель, чорна стеля, люк, парктроніки, камера.


Більш детально дивіться на YouTube - https://youtu.be/603ul_dvdUo?si=gGjVQPCfEUkiUKIO  


 

Пригін BMW або Mini Cooper зі США - https://t.me/prigon_bmw_usa_garage_racer  

АВТОПІДБІР BMW або Mini Cooper по Україні - https://t.me/autopodbor_garage_racer 




Comments


Пост: Blog2_Post
bottom of page